Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Informació nutricional
-
Energia
464,66kcal
-
Hidrats
20,52g
-
Proteïnes
28,26g
-
Greixos
51,22g
Com fer SALMÓ AL CARAMEL
-
PAS 1
Marinar els lloms durant 1 hora amb l'oli, l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i el pebre. Pelar les taronges, tallar la pell en juliana a foc lent amb la mel. Afegir-hi el vinagre i coure durant 2 minuts més.
-
PAS 2
Posar el salmó en una safata de forn untada amb greix, ruixar-lo amb la marinada i coure'l al forn durant 15 minuts a 200ºC.
-
PAS 3
Salsa: Posar en un pot el suc de taronja amb la farina de blat de moro, el pebre i l'Avecrem Caldo de Pollo. Afegir-hi l'oli de la cocció del salmó. Deixar que arrenqui el bull i retirar-ho. Servir decorat amb la juliana de taronja confitada.