LLUÇ AMAGAT AMB PATATES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer LLUÇ AMAGAT AMB PATATES

  • PAS 1

    Posar a la safata del forn les patates congelades junt amb una mica d'oli i coure-les al forn durant 10 minuts a 200ºC.

  • PAS 2

    Posar-hi a sobre el lluç descongelat condimentat amb Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i el suc de llimona. Tornar a posar a forn uns 15 minuts més.

  • PAS 3

    Mentres, preparar un allioli amb els alls i l'oli. Cobrir el lluç amb l'allioli i gratinar durant uns minuts. TRUQUI: Pots substituir l'allioli per un pot de maionesa barrejada amb alls picats.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online