Ingredients
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CREMA MEDITERRÀNIA
-
PAS 1
Posar en remull en aigua temperada els tomàquets cherry. Forrar una safata del forn amb paper d'alumini, cobrir-la amb els tomàquets, els pebrots, la ceba pelada i els alls sense pelar. Regar amb oli d'oliva i una mica de sal gruixuda i rostir al forn, uns 220ºC uns 30-35, fins que les verdures estiguin tendres i daurades per fora. No oblideu donar la volta a les verdures a meitat del temps de cocció perquè es rosteixin igual per tot arreu.
-
PAS 2
Quan estiguin rostides, treure-les del forn i tapar-les amb paper d'alumini. Deixar atemperar i treure la pell dels alls, dels tomàquets i els pebrots.
-
PAS 3
Posar en el vas la ceba rostida amb els tomàquets, ja rostits i pelats i els alls. Afegir-hi el caldo de pollastre, els tomàquets secs i remullats, la farigola fresca i el líquid que hagin deixat anar les verdures. Coure 10 minuts, a 100ºC, velocitat 2. Triturar molt fi, 1 minut a velocitat 8-9.
-
PAS 4
Probar de sal, i per a treure l'acidesa dels tomàquets afegir un pessic de sucre. Remenar i servir la crema atemperada o freda amb crostonets de pa o verdures tallades a dauets petits i un rajolío d'oli d'oliva.