Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer ARRÒS AMB ESPINACS I FORMATGE
-
PAS 1
Bullir els espicans blancs congelats en aigua calenta durant 10 minuts. Retirar a un colador i deixar-los escórrer premsant-los amb una cullera fins que deixin anar tota l'aigua. Rentar l'arròs en diverses aigues i deixar-lo escórrer.
-
PAS 2
Pelar i tallar el porro a rodanxes finetes. Ofegar-lo amb oli en una cassola baixa sense que agafi color. Afegir l'all premsat i remenar amb una espàtula. Afegir l'arròs i sofregir uns minuts.
-
PAS 3
Afegir els espinacs, remenar una mica amb l'espàtula i salar. Regar amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca i deixar coure fins que es consumeixi, a foc mig.
-
PAS 4
Batre els ous i barrejar-los amb el formatge parmesà. Condimentar amb un pessic de sal, pebre blanc i nou moscada. Repartir-ho per sobre de l'arròs. Tapar i deixar que avabi de quallar a foc suau.