OUS FARCITS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer OUS FARCITS

  • PAS 1

    Coure 8 ous durant 15 minuts. Talalr-los per la meitat i treure'n el rovell, que es reserva.

  • PAS 2

    Barrejar la meitat dels rovells amb la tonyina i els pebrots vermells, reservant-ne uns trossos. Condimentar aquesta massa amb AVECREM PEIX esmicolat.

  • PAS 3

    Passar els ous per ou batut i després per la ratllat i anar-los fregint en oli abundant fins que estiguin daurats.

  • PAS 4

    Fer una beixamel ni molt clara ni molt espessa i abocar-la per sobre. Decorar-la amb els rovells i els pebrots que hem reservat. Posar-hi per sobre trossets de mantega i coure-ho al forn uns minuts fins que estigui daurat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online